Știrile zilei

Gigel GOLEA, săltat de polițiști în momentul în care se pregătea să intre în țară

Gigel Golea, buzoianul reținut anul trecut pentru spălare de bani, a fost prins vineri de polițiști, în momentul în care se pregătea să intre în țară pe la vama Nădlac. Golea părăsise România în luna februarie, imediat după ce primise citație în dosarul în care este inculpat.

Prin activități specifice, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au pus în aplicare un mandat de aducere emis de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, pe numele buzoianului Gigel Ionuț Golea, în vârstă de 41 de ani.

Golea se sustrăgea cercetărilor ce se efectuau într-un dosar penal privind comiterea infracţiunii de spălare de bani, fiind reţinut de poliţişti buzoieni, după ce a fost depistat în momentul in care voia să intre în țară. Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz, care a dispus faţă de aceasta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Gigel Golea a mai fost reţinut în luna aprilie anul trecut, fiind acuzat de afaceri ilegale cu autoturisme. Mai exact, susţin anchetatorii, el a reuşit să înşele patru societăţi de asigurări şi să obţină despăgubiri în valoare totală de aproape 75 000 de lei în urma unor evenimente rutiere provocate intenţionat. În plus, i-a tras o ţeapă de 10 000 de euro unui cetăţean căruia vândut un autoturism de lux care nu-i aparţinea.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button