Știrile zilei

Ion Coman, candidatul PSD la Primăria Cislău

Vineri, PSD Buzău a făcut publică lista candidaților propuși pentru funcția de primar, la alegerile locale din 9 iunie 2024. Printre cele mai așteptate nume s-a numărat și cel al candidatului pentru Primăria Cislău, instituție condusă aproape 30 de ani de Dumitru Mitroiu.

Anul acesta, PSD a decis să îl susțină în bătălia pentru Primăria Cislău pe Ion Coman, un cunoscut antreprenor din localitate și, totodată, un consilier local implicat activ în viață comunității vreme de 24 de ani.

Ion Coman și-a anunțat deja candidatura la Primăria Cislău, precizând că viziunea sa se bazează pe proiecte concrete și în niciun caz pe dezinformare sau jigniri. În ceea ce privește dezvoltarea comunei, Ion Coman consideră că „este inadmisibil faptul că în ultimii 3 ani comuna noastră nu a accesat niciun fond european sau național”.

„Cislăian” get-beget, Coman spune despre sine că are capacitatea de a realiza, împreună cu echipa PSD, proiecte care să aducă la Cislău dezvoltarea mult așteptată.

În vârstă de 62 de ani, este căsătorit și are doi copii, astăzi la casele lor. A absolvit Academia Tehnică Militară și a lucart în domeniu doisprezce ani, după care a reușit și în mediul privat, fiind antreprenor încă din anii ’90.

Spune că are un patriotism local foarte bine dezvoltat și că tocmai acesta ar fi motivul pentru care își dorește să repună Cislăul pe harta comunelor dezvltate de la noi.

Recent, Ion Coman a dezvăluit pe pagina de Facebook o parte dintre proiectele sale pentru comuna Cislău:

„Dragi locuitori ai comunei Cislău,
Am decis să mă alătur echipei PSD Cislău și totodată să intru în cursa pentru funcția de primar deoarece sunt de părere că merităm mai mult decât ceea ce ni s-a oferit până acum.
Am o viziune clară și determinată pentru viitorul comunei, aceasta este bazată pe proiecte concrete, nu pe dezinformare sau jigniri.
Consider că este esențial să avem o campanie electorală curată, în care să ne concentrăm pe idei și proiecte, acestea din urmă să aducă beneficii comunității noastre. Astfel, îndemn toți contracandidații să se alăture acestei bătălii a proiectelor și să evite practicile care ar putea să ne dezbine. Doar unitatea, dorința de muncă și implementarea proiectelor atat de esențiale pentru această comunitate pot aduce progresul.
Este inadmisibil faptul că în ultimii 3 ani comuna noastră nu a accesat niciun fond european sau național. Acest lucru trebuie să se schimbe, iar eu sunt hotărât să fac tot posibilul pentru a atrage resursele necesare progresului comunei Cislău.
În calitate de consilier județean și local am demonstrat deja că sunt dedicat binelui comunității noastre. M-am luptat pentru realizarea unor proiecte importante, precum asfaltarea drumului ce leagă Cislăul de Buda Crăciunești ( inițiativă ce a fost susținută cu semnături de locuitorii comunei Cislău ) și pentru construirea unui cabinet medical care să servească nevoilor cetățenilor noștri ( în momentul de față este singurul cabinet medical cu medic specialist din comuna Cislău ).
Funcția de primar nu este despre a satisface propriile ambiții sau orgolii, ci despre a servi oamenii care ne-au ales și care ne încredințează responsabilitatea de a lucra pentru binele lor. Cu sprijinul vostru și cu determinarea noastră, a echipei locale și județene a PSD sunt convins că putem face din comuna Cislău un loc bun pentru toți.
Vă invit să fim alături unii de alții în această călătorie către un viitor mai luminos pentru comuna noastră. Să lucrăm împreună pentru un Cislău puternic și prosper!
Cu sinceritate și dedicație,
Coman Ion, candidat PSD la primăria comunei Cislău”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button