AdministrațieȘtirile zilei

Județul Buzău, buget cu aproape 40% mai mic, din partea guvernului PNL

Anul acesta, Consiliul Județean Buzău va primi cu 35% mai puțini bani decât anul precedent. Este anunțul făcut de președintele instituției, Petre Emanoil Neagu, care a precizat însă că profesionalismul angajaților va suplini gaura din buget.

Deși s-au făcut investiții fără precedent în infrastructura județeană, guvernul PNL a decis să acorde Buzăului o sumă mult mai mică de bani față de 2019. Bugetul creionat pentru județul nostru indică o scădere cu aproximativ 37% față de suma primită anul trecut.

În ciuda acestui aspect deloc încurajator, președintele Consiliului Județean afirmă că nu este timpul pentru lamentări și își mobilizează colegii la treabă:

„Lamentările cred că nu își au rostul. Sunt convins că, prin eforturile și profesionalismul angajaților Consiliului Județean, vom reuși să ducem mai departe proiectele pe care le avem.”, a declarat, astăzi, Petre Emanoil Neagu.

Șeful Consiliului Județean se bazează și pe economiile pe care le poate face administrația buzoiană, astfel încât banii rămași de la un capitol bugetar să poată fi direcționați către investiții.

Veștile sunt ceva mai îmbucurătoare pentru municipiul Buzău. În cadrul aceleiași conferințe, Petre Neagu a afirmat că, în 2020, Primăria Buzău va primi cu 4 milioane de euro mai mulți bani de la bugetul național.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Sa nu se mai arunce bani inutil in REPUBLICA MOLDOVA in conditiile in care la noi in judet drumurile inca arata jalnic,chiar si dupa asfaltari fictive

  2. Nu este un buget mai mic , este unul real , numai aveti boi marja sa furati . Stati linistiti ca desi s-au facut investii majore ajunge ancheta si la Buzau pt a se da socoteala banilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: