CORONAVIRUS

L-ați văzut? Polițiști din toată țara sunt pe urmele lui!

Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru găsirea unui minor în vârstă de 15 ani care a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Marți, 24 iunie, în jurul orei 21.00, un bărbat din comuna Grebănu a sunat la 112 şi a sesizat că fiul său, Mocanu Ciprian, în vârstă de 15 ani a plecat de la domiciliu din ziua precedentă şi nu a mai revenit.DISPARUUUUTI

Din primele verificări efectuate de poliţişti imediat după primirea sesizării a rezultat că băiatul ar fi plecat în ziua de 23 iunie, la domiciliul unui vecin pentru a-l ajuta la muncile câmpului, însă nu a mai revenit, fapt ce i-a determinat pe părinţi să anunţe Poliţia.

Părinţii minorului au precizat că acesta a mai plecat de acasă şi că în ziua de 24 iunie ar fi fost văzut de către o vecină, pe raza municipiului Buzău.

La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, minorul a fost dat în urmărire la nivel naţional.

Persoanele care deţin informaţii ce pot contibui la găsirea minorului sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie.

  • Semnalmente: aproximativ 1,65 m înălţime, păr negru, tuns scurt, ochi albaştri, pe pometul obrazului drept are o pată.

La momentul plecării de acasă era îmbrăcat cu pantalon lung de culoare albă, cu un tricou cu glugă de culoare negră, cu un desen în zona pieptului şi era încălţat cu papuci din plastic de culoare albastră.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button