CORONAVIRUS

La Buzău se vor împărți măști gratuit

Vești bune! Prin Ordinul Comandantului Acțiunii nr. 74549/ 6.04.2020, prin care au fost repartizate la nivel național 4.150.000 de măști chirugicale cu trei pliuri, provenite dintr-o donație a unui agent economic privat, vă informăm că în județul Buzău vor exista trei mari categorii de beneficiari ai acestor echipamente de protecție:

  • Medici de familie;
  • Persoane vârstnice și bolnavi cronici;
  • Cadre ale Ministerului Afacerilor Interne.

Pentru medicii de familie buzoieni au fost repartizate 19.700 de măști de protecție, care vor fi puse la dispoziția Casei Județene de Asigurări de Sănătate pentru a fi distribuite beneficiarilor.

Persoanelor vârstnice și bolnavilor cronici li se vor distribui 22.900 de măști prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău.

Cadrele MAI vor primi, de asemenea, măști chirurgicale de protecție. Potrivit repartizării, circa 1.500.000 de măști centralizate la nivel național vor fi distribuite către mai multe județe, printre care se numără și Buzău.

Punerea la dispoziție a măștilor către beneficiari se va desfășura, conform ordinului nr. 74549/ 6.04.2020, până pe data de 10 aprilie.”, transmite Cancelaria Prefectului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: