Politică

Liderul deputaților liberali, George Scutaru, nu exclude plecarea altor membri din partid

În conferința de presă susținută ieri la sediul partidului din Bulevardul Unirii, liderul deputaților liberali, George Scutaru, a declarat că nu exclude plecarea altor colegi din partidul condus de Crin Antonescu. El apreciază că, din cei peste 130 de parlamentari ai PNL, este posibil ca unii să se lase atrași de demisionarul C.P.Tăriceanu, care încearcă revenirea la cârma partidului.bagiuuu

Totuși, Scutaru consideră că demisia lui Tăriceanu din partid și încercarea de a-și atrage noi membri care ar putea părăsi barca liberală este o ”aventură” politică, ce afectează serios imaginea PNL.

Astăzi, deputatul Titi Holban și-a anunțat demisia din Partidul Național Liberal, acesta preferând să se alăture UNPR, deși inițial se anunțase că acesta se va alătura mișcării create de C.P. Tăriceanu.

Ruperea USL a generat o adevărată luptă internă în Partidul Național Liberal, care se vede pus în situația de a avea doi pretendenți la șefia partidului, cu nici trei luni înaintea alegerilor europarlamentare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close