Știrile zilei

Lista artiștilor care vor cânta la Buzău Fest și Zilele Chișinăului la Buzău

Consiliul Județean Buzău organizează și anul acesta cele două festivaluri îndrăgite de public: Buzău Fest și Zilele Chișinăului la Buzău. Timp de patru zile, buzoienii vor asista la diferite activități recreative la Buzău și Sărata Monteoru, acolo unde vor avea loc și cele mai așteptate momente: concertele de muzică ușoară și populară, încheiate cu un grandios foc de artificii.

Evenimentul programat să aibă loc în perioada 1 – 4 iunie 2023 va începe în Parcul „I.C. Brătianu” de pe Bulevardul Bălcescu, acolo unde vor avea loc mai multe activități destinate copiilor. Va urma deja celebra paradă cu torțe a soldaților romani, a gladiatorilor și a războinicilor daci. Distracția se va muta apoi pe stadionul din Sărata Monteoru, unde vor avea loc reconstituiri istorice, ateliere meșteșugărești, concerte și multe alte surprize.

Așadar, de pe 2 iunie, petrecerea se va muta la Monteoru, acolo unde publicul se va bucura de concerte de muzică populară și ușoară.

În cele două zile de eveniment vor cânta:

 • Marcel Ștefăneț și proiectul Ethno Republic;
 • Brio Sonores;
 • Adriana Ochișanu;
 • Fetele din Botoșani;
 • Olguța Berbec și Remus Novac;
 • Viorica Lupu;
 • Raluka și Proiectul Balkanic;
 • Loredana & Banda Agurida.

În 2023, cele două festivaluri vor costa 600.000 lei, cu 200.000 de lei mai mult decât anul trecut. În proiectul Consiliului Județean se precizează însă că suma este una estimativă, deci poate suferi modificări.

Consiliul Județean va pune la dispoziție și anul acesta două autobuze etajate, care vor efectua curse gratuite între Buzău și Monteoru, între orele 11.00 – 19.00.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

4 Comments

 1. De unde pana unde, zilele Chisinaului la….Buzau ? Consiliul Judetean Buzau a rezolvat toate problemele si acum nu mai are ce face cu banii ? Adica cu banii nostri, cei ce va tinem in carca, pe salarii nesimtite ! Al mai mare, de va conduce, va spune sa strangeti cureaua si voi ? Sau dl. Ciolacu va aproba astfel de .. actiuni ?

 2. Este o activitate frumoasă chiar dacă unii nu sunt de acord cu ea. Vă rog să continuați. Vă mulțumesc!

 3. Pai asta își dorește bizonul.Circ.Aveti impresia ca cei care organizează astfel de șușanele nu cunosc psihologia maselor?Iar în ce privește problema asta cu Chișinăul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button