Politică

VIDEO: LISTA completă a candidaților PSD Buzău, la alegerile parlamentare

Astăzi, la ora 13:00, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a fost prezent la Buzău pentru depunerea listei de candidați la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

Liderul PSD a început prin a spune că formațiunea politică pe care o conduce are cea mai bună listă de candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Șeful PSD a ținut să precizeze că pe această listă figurează numele celor mai buni specialiști din domenii vitale pentru funcționarea societății:

„Venim în fața românilor cu cea mai bună listă de candidați. Avem soluțiile și oamenii potriviți pentru a readuce România pe drumul corect. Din prima zi de guvernare! Statul trebuie să lupte eficient cu pandemia. Trebuie luate rapid măsuri corecte și coerente. Sănătatea este cheia pentru educație, pentru locurile de muncă și pentru a crește nivelul de trai.

Sunt mândru și de echipa pe care o propunem astăzi buzoienilor. Trebuie să continuăm dezvoltarea Buzăului. Domnul primar Toma are nevoie de sprijin în Parlament pentru a-și putea continua proiectele de dezvoltare.
De aceea, PSD vine cu o listă de candidați integri, competenți, profesioniști, toți buzoieni de-ai noștri! Ei sunt cei care trebuie să muncească pentru fiecare buzoian în parte, pentru a continua dezvoltarea Buzăului, pentru a crește nivelul de trai al buzoienilor, pentru a putea proteja sănătatea și susține educația buzoienilor.”, a transmis liderul PSD.

Totodată, liderul PSD a precizat că preşedintele Iohannis trebuie să renunţe să se comporte ca preşedintele PNL. Ciolacu a făcut apel la preşedinte să promoveze un dialog între forţele politice, pentru depăşirea crizei actuale, mai ales că principalii specialişti în domeniul sănătăţii se află acum la PSD:

„Fac în continuare un apel la preşedintele României să încerce măcar să devină preşedintele tuturor românilor, să scape de această povară de a fi nevoit să mintă, să acopere acest guvern incompetent. Cifrele de astazi ne dovedesc că măsurile urgente care trebuiesc luate nu sunt cele corecte. În continuare consider că România nu este pregătită ca în două săptămâni să intre în campanie electorală. Prioritatea noastră trebuie să fie sănătatea românilor şi dialogul între toate forţele politice. Acest lucru nu se poate întâmpla decât dacă preşedinte României renunţă să mai fie şi preşedintele PNL”, a declarat președintele Ciolacu.

Pe listele pentru Buzău apar nume vehiculate deja pe surse în spațiul public, dar și-au făcut apariția și nume surpriză:

Iată listele complete ale candidaților care și-au depus dosarele la sediul Biroului Electoral Județean:

  • SENAT

1. ROMAȘCANU LUCIAN

2. SBÎRNEA LILIANA

3. PALCĂU DANIELA

4. BUȘCU ALEXANDRU

5. GHEORGHIU OANA RAMONA CĂTĂLINA

  • CAMERA DEPUTAȚILOR

1. CIOLACU ION MARCEL

2. CRISTEA ANDI LUCIAN

3. LUNGU ROMEO DANIEL

4. ȚEPELUȘ LAURENȚIU CRISTINEL

5. DAMIAN CLAUDIU CONSTANTIN

6. MATACHE OANA

7. CEPARU FLORIN

8. BOGDAN ION

9. STANCIU COSTIN

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!