Administrație Știrile zilei

Lovitură, pentru clienții Jabbar și Alladin!

Municipalitatea pare decisă să schimbe regulile în ceea ce privește parcarea pe Spiru Haret, în zona fast-food-urilor Jabbar și Alladin. Primăria va amenaja aici o parcare cu plată, de o parte și de alta a străzii.

Inițiativa, care i-a aparținut consilierului municipal Constantin Ionescu, a produs bucurie multora dintre șoferii buzoieni, dar i-a intrigat pe proprietarii a două fast-food-uri din zona Spiru Haret. Motivul, șoferii care vor veni să își cumpere mâncare vor trebui să mai adauge 2 lei la prețul produsului, taxa de parcare pentru staționarea – fie și pentru câteva minute – în zona restaurantelor.

Potrivit unui act normativ adoptat deja în ședința Consiliului Local Municipal Buzău, în zona Jabbar se va înființa o parcare cu plată, de o parte și de alta a străzii. În curând, în zonă își va face apariția un taxator de la Urbis Serv, care va percepe o taxă de 2 lei pentru parcarea pe tronsonul din Spiru Haret cuprins între Patriei și Bd. Nicolae Bălcescu.

Măsura nu a fost încă pusă în aplicare deoarece parcarea încă nu a fost concesionată Urbisului. Deocamdată, ea figurează doar ca anexă în Regulamentul Primăriei, dar în următoarea ședință de Consiliul Local Municipal lucrurile se vor rezolva.

Astfel, zona va fi concesionată Urbisului, societate care se va ocupa de trasarea și taxarea locurilor de parcare. Măsura îi bucură în special pe șoferii autobuzelor, care, de multe ori, abia reușesc să se deplaseze prin zona fast-food-urilor, din cauza mașinilor parcate la întâmplare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5