Politică

Lucian Romașcanu, DEZVĂLUIRE despre ministrul liberal Adrian Oros

Dezvăluire dureroasă pentru buzoieni, a senatorului Lucian Romașcanu despre ministrul agriculturii din guvernul PNL, Adrian Oros. Într-o conferință de presă susținută ieri, parlamentarul PSD a dezvăluit că a avut discuții repetate cu ministrul liberal despre ținerea în viață a Băncii de Gene de la Buzău, dar că a primit, de tot atâtea ori, răspunsuri dezarmante.

Ieri, senatorul Romașcanu a fost provocat de jurnaliști să își exprime opinia despre un subiect fierbinte al acestei perioade la Buzău, și anume atragerea părintelui Costel Vânătoru în tabăra PNL.

Senatorul buzoian este de părere că încercarea PNL Buzău de a-și lipi imaginea de cea a iubitului părinte și om de știință nu va atrage după sine și conversia simpatiei populare în voturi. Mai mult decât atât, Romașcanu le-a reproșat liberalilor că, în loc să pună umărul la construirea Băncii de Gene de la Buzău – proiect de suflet al cuplului Vânătoru-Toma -, au făcut tot ce le-a stat în putere să zădărnicească acest vis:

„ PNL a blocat cu toate forțele proiectul Băncii de Gene din Buzău, după care a încercat să arunce vina în curtea PSD. (…) Personal am vorbit de două ori cu ministrul Agriculturii, Adrian Oros, și de fiecare dată mi-a spus că nu îl interesează banca de gene de la Buzău, pentru că deja există una la Suceava.”, a mărturisit senatorul buzoian.

La rândul său, Constantin Toma a precizat că așa-zisa bancă de gene de la Suceava este, de fapt, un simplu „depozit de cereale”.

Edilul buzoian a vorbit despre episodul în care părintele Vânătoru, pentru a cărui susținere a scos în stradă mii de oameni în decembrie 2019, apare alături de candidatul PNL Buzău la Senat, Vlad Pufu. Toma a opinat că, decât să-i aducă voturi lui Adrian Mocanu sau oricărui alt partid, mai bine părintele Costel Vânătoru sprijină PNL.

De asemenea, primarul Buzăului i-a recomandat liberalului Vlad Pufu ca, dacă tot se pozează cu cercetătorul buzoian, măcar să facă demersuri la ministrul Agriculturii pentru a pune pe picioare Banca de Gene.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Toma are dreptate! Decat sa ii sustina pe Mocanu sau pe Romascanu mai bine il face cunoscut pe Pufu! Romascanu isi varsa furia acum pentru ca simte cum ii fuge pamantul de sub picioare. Pufu e un candidat bun pentru Buzau si Romascanu vede asta…il cam apuca frica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button