CORONAVIRUS

Lumini de sărbători. Cum va arăta Buzăul în luna cadourilor

Primăria se pregătește din timp pentru luna decembrie. La sfârșitul lunii trecute, municipalitatea a deschis licitația pentru achiziționarea serviciilor de închiriere instalații de iluminat festiv, o singură firmă exprimându-și intenția de a participa. Primarul Constantin Toma dă asigurări că Buzăul va arăta altfel decât în anii trecuți.

Potrivit edilului, luminile festive se vor aprinde în tot orașul pe data de 1 decembrie 2017. Spre deosebire de anii trecuți, anul acesta va fi mai generos în ceea ce privește iluminatul stradal specific sărbătorilor de iarnă:

„Instalațiile și ghirlandele vor împodobi mai multe artere. Am încercat să ducem spriritul sărbătorilor în mai multe zone din oraș, iar eu cred că Buzăul va arăta diferit față de anii trecuți, în sensul bun, desigur.”, a precizat primarul Constantin Toma.

De asemenea, Piața Daciei din Buzău va fi, timp de o lună, centrul distracției hibernale. Pe platou va fi readus patinoarul mobil, de data aceasta ceva mai mare, în timp ce târgul de Crăciun (1-24 decembrie) va ocupa cea mai mare parte a pieței.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button