Știrile zilei

Luptătorii se întâlnesc cu fanii la mall, înaintea galei Cod Roșu la Buzău

Cântarul oficial și conferința de presă premergătoare galei Dynamite Fighting Show 19 – Cod Roșu la Buzău vor avea loc vineri, de la ora 15:30, la Shopping City Buzău, acolo unde Cătălin Moroșanu și luptătorii au programat și o sesiune de poze și autografe pentru fani.

Meciul dinaintea meciurilor, așa cum este denumit cântarul oficial, a devenit la rândul său un eveniment de atracție pentru fanii sportului. La precedentul eveniment DFS, peste 1.000 de persoane au fost prezente la Timișoara pentru a-i urmări pe sportivi cu o zi înainte de a urca în ring.

Cum gala de sâmbătă seară este deja sold out, fanii care anu au prins bilet îi pot cunoaște personal pe luptători la Shopping City Buzău, accesul la cântarul oficial fiind gratuit.

Sursa: Dynamite Fighting Show

Este un eveniment dedicat fanilor pentru că e poate singurul moment în care aceștia au ocazia de a sta alături de toți sportivii din gală. Sunt convins că luptătorii vor avea parte de o primire călduroasă și la Buzău”, a spus Cătălin Moroșanu.

În total, 28 de sportivi vor fi prezenți la Shopping City Buzău pentru cântarul oficial, inclusiv doi sportivi din oraș, dar și campionii veniți din Polonia, Italia, Grecia, Tadjikistan și Slovenia. Printre luptătorii români pe care publicul îi va vedea la cântarul oficial se numără Ștefan Lătescu, Florin Rambo Lambagiu, Bogdan Năstase, Iancu Tancul sau Cristian Ristea.

Gala Dynamite Fighting Show 19 – Cod Roșu la Buzău va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Evenimentul este sold out, ultimele bilete vânzându-se încă de la finalul săptămânii trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button