Știrile zilei

Mâine încep lucrările. Un vis devenit realitate

Luni, 20 martie 2023, vor începe lucrările la rețeaua de distribuție a gazelor naturale în comuna Mărăcineni, a anunțat conducerea primăriei, printr-o postare pe Facebook.

Vă informăm că astăzi a sosit țeava de gaze necesară înființării sistemului de distribuție a gazelor naturale în comuna noastră. Lucrările vor începe luni, 20 martie, urmând a se încheia până la sfârșitul lui 2023, atunci când vom avea în comuna Mărăcineni peste 4200 de branşamente de gaze naturale.” a scris edilul Constantin Dumitru pe Facebook.

Primarul din Mărăcineni a ținut să le mulțumească tuturor pentru răbdarea de care au dat dovadă și le-a cerut scuze pentru disconfortul creat pe durata executării lucrărilor:

Vă mulțumim pentru rădare și vă cerem scuze anticipat pentru disconfortul care va urma! Vom suferi puțin, dar ne va fi mai bine mult timp de acum înainte. Important e să fim sănătoși și să rămânem uniți! Cu stimă, Constantin Dumitru Primarul comunei Mărăcineni”.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!