Știrile zilei

Mâine seară începe festivalul pe bulevard! | Mii de buzoieni sunt așteptați

„Vineri, 24 mai, la ora 16.00, începem festivalul bucuriei, al copilăriei și familiei- Antante Buzău”, transmit reprezentanții Primăriei municipiului Buzău.

Bulevardul Bălcescu va fi cuprins de culoare și artă, la eveniment fiind prezenți artiști stradali din România, Argentina și  Coreea de Sud.

Festivalul Antante va avea loc în perioada 24-26 mai 2024.

„Spectacole stradale, teatru, magie, personaje uriașe fascinante, concerte, păpușari, circari, mimi, acrobați, zone de relaxare și joacă, totul reunit într-un festival unic în țara noastră ce de anul acesta înscrie Buzăul în circuitul european al festivalurilor de stradă. Iată programul detaliat!

Dați de veste ; vă așteptăm într-o lume de poveste!

Eveniment realizat de Primăria Municipiului Buzău , Centrul cultural și Educațional ,, Alexandru Marghiloman” și Asociația Culturală ,,Pe bune”” se arată în comunicatul transmis de primărie.

Programul complet, aici.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. La urgenta e plin de copii cu raceli, viroze. Raceli care se transmit si la parinti. Sa vezi de luni avalansa de imbolnaviri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button