Politică

Marcel Ciolacu a sunat la shaormeria din Centrul Vechi și i-a cerut scuze managerului

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat în această seară, în cadrul unei emisiuni difuzate la Digi24, că a sunat-o personal pe managera shaormeriei din Centrul Vechi al capitalei, acolo unde deputații Adrian Solomon și Irinel Stativă au creat o situație neplăcută încheiată cu intervenția poliției. 

Deși nici până la această oră cei doi deputați nu și-au cerut scuze pentru atitudinea incalificabilă, președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu a considerat o corvoadă să-și ceară scuze public, în numele său și al colegilor. Prezent în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, Ciolacu a povestit că astăzi a sunat-o pe managera shaormeriei și i-a cerut scuze pentru comportamentul celor doi aleși ai PSD.

Ciolacu a ținut să precizeze că întregul incident este impardonabil, indiferent câte argumente ar încerca să aducă cei doi. Șeful PSD a vorbit și despre o democratizare a procesului de luare a deciziilor, așa că nu se poate vorbi despre o sancțiune aplicată de conducerea centrală:

Moderator: Dar asta nu va oprește să aveți o opinie personală.

Marcel Ciolacu: Am o opinie personală. Nu vă ascund faptul că astăzi am sunat la shaormerie și am vorbit cu managera de acolo, cerându-i scuze atât în numele meu, cât și în numele colegilor mei. Mi se pare un lucru de bun-simț. (…) Cred că orice persoană publică, atunci când face un lucru greșit, este dator să își ceară scuze ca o minimă dovadă de responsabilitate și asumare”, a spus Marcel Ciolacu.

Adrian Solomon și Irinel Stativă

Liderul PSD a precizat că nu va aplica nicio sancțiune în cazul celor doi deputați, mai ales că puterea de decizie a fost descentralizată în partid și o eventuală măsură ar trebui luată doar de organizația județeană din care cei doi fac parte.

Chiar și așa, președintele Camerei Deputaților a dezaprobat ferm atitudinea celor doi colegi ai săi, lăsând de înțeles că, după viitoarele alegeri parlamentare, vor avea mult timp de gândire și de reflecție asupra a ceea ce au reușit să facă.

Reamintim că, aseară, doi deputați PSD s-au aflat la originea unui conflict cu angajații unei shaormerii din capitală, la fața locului fiind chemată și poliția. Ulterior, cei doi aleși fost amendați pentru că nu ar fi purtat măști de protecție. Deputații Adrian Solomon și Irinel Stativă ar fi intrat și într-un conflict verbal cu oamenii legii – a transmis Poliția, într-un comunicat. Între timp, cei doi au reacționat și au sugerat că ar fi vorba de un abuz al polițiștilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button