EconomicPoliticăȘtirile zilei

Marcel Ciolacu, despre contextul economic actual: „PSD va trece România cu bine de aceste crize”

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, este convins că România va depăși cu bine crizele suprapuse care au avut ca efect explozia prețurilor și creștea costului vieții.

Într-o declarație făcută la finalul Conferinței județene de alegeri a PSD Dâmbovița, liderul social-democrat a vorbit despre crizele suprapuse care macină nu economia românească:

Avem crize suprapuse. Niciodată nu s-a întâmplat acest lucru. Dacă deschizi televizorul, toată lumea vorbește despre aceste crize. Eu vă spun, în schimb, că PSD va trece România cu bine de aceste crize. Eu vă spun că PSD e singurul partid din România capabil să gestioneze aceste crize suprapuse.”, a spus președintele PSD.

Marcel Ciolacu le-a mai spus social-democraților din Dâmbovița că depășirea contextului economic actual extrem de dificil va aduce cu sine o creștere a încrederii populației în PSD:

 Să nu credeți, însă, când vom depăși aceste crize, că toată lumea ne va aplauda sau ne va întâmpina cu flori. Nu! În schimb, toată lumea și toți românii ne vor respecta și cred că acest lucru este cel mai important.”, a mai declarat președintele PSD.

Inflația, criza datoriilor actuale și problemele legate de costul vieții sunt cele mai mari provocări ale României de azi. De pildă, economiştii şefi ai băncilor comerciale se aşteaptă ca, anul viitor, vârful de inflaţie să ajungă la 17%.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button