Politică

Marcel Ciolacu, dezvăluire despre vaccin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a dezvăluit presei intențiile sale privind momentul în care vaccinul anti-COVID 19 va fi disponibil și în țara noastră.

În timp ce o bună parte din societatea românească se arată sceptică în privința noului vaccin, Marcel Ciolacu este încrezător în capacitatea acestuia de a pune capăt terorii generate de coronavirus. În acest sens, liderul PSD a răspuns categoric la întrebarea: „Vă veți vaccina anti-COVID?”:

„Categoric! Mă vaccinez atât eu, cât și familia mea. Pe de altă parte, sunt bucuros că în România nu există o lege a vaccinării obligatorii, astfel încât fiecare dintre noi putem hotărî ce este mai bine pentru noi”.

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu i-a îndemnat pe români să meargă la vot și să voteze în spiritul Sfântului Nicolae, sfânt pe care creștinii îl celebrează pe 6 decembrie:

”Am votat astăzi pentru ca de mâine, românii să își ia viața înapoi, iar România să aibă un plan concret și specialiștii capabili pentru gestionarea pandemiei și  acrizei economice.

Am votat pentru cei care au nevoie de pensii, de alocații, de școli deschise, dar și împotriva incompetenței și indolenței.

Îi îndemn pe români să voteze în spiritul Sfântului Nicolae. Pentru cei care au fost cuminți să le aducă daruri, pentru cei care au fost obraznici, să le aducă nuiaua.” a spus Ciolacu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button