PoliticăȘtirile zilei

Marcel Ciolacu, mesaj de ULTIMA ORĂ despre guvernare!

Remanierea Guvernului este o mișcare pozitivă. Este mesajul transmis în urmă cu puțin timp de către președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liderul PSD Buzău a menționat că viitorii oameni ce vor fi desemnați miniștri trebuie să respecte direcția pe care partidul a exprimat-o la Congres.

Demnitarul a mai adăugat că mai multe județe au tineri competenți și bine pregătiți profesional și că atenția ar trebui îndreptată spre aceștia ca un semn de normalitate.

„O remaniere a Guvernului în acest moment este binevenită. Cred că viitorii oameni pe care îi vom pune miniștri trebuie să respecte direcția pe care partidul a exprimat-o la Congres. Este un semnal extrem de puternic pe care membrii PSD l-au transmis cand au votat în număr mare și candidații de pe locul doi. Sunt colegi tineri, care au crescut în acest partid, oameni capabili și de perspectivă. Sunt mai multe județe care au tineri competenți și bine pregătiți profesional. Și trebuie să ne uităm și acolo. Așa începe o reforma sănătoasă în interior și nu cu decizii luate în afara partidului. La fel cum poate ar fi bine să introducem în statut o regulă prin care toți președinții de organizații și conducerea de la nivel central să aibă maxim două mandate. Astfel, tinerii ar avea o perspectivă clară și reală în interiorul partidului. Voi cine credeți că ar trebui să ocupe funcții în guvern?”, a menționat pe pagina sa de Facebook, președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Buzău, Marcel Ciolcacu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: