Știrile zilei

„Marșul pentru viață”, organizat, astăzi, în municipiul Buzău

Câteva sute de buzoieni au participat, astăzi, la „Marșul pentru viață”, eveniment organizat de Fundația pentru copii „Sfântul Sava de la Buzău”.

Evenimentul a început la ora 14:00, atunci când mulțimea de preoți și de credincioși a pornit din dreptul bisericuței „Sfânta Filofteea” din Parcul Crâng spre Catedrala Arhiepiscopală.

Pe traseul care a inclus bulevardele Nicolae Bălcescu și Unirii, mulțimea a fost însoțită de polițiști și jandarmi.

„Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, FUNDAȚIA PENTRU COPII ”SF.SAVA” BUZĂU împreună cu ASOCIAȚIA FEMEILOR ORTODOXE din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, organizează în data de 30 Martie 2024, orele 14,00 MARȘUL VIEȚII cu plecarea din parcul Crâng pe traseul B-dul N.Bălcescu – B-dul Unirii – Catedrala Copiilor Sf.Sava – Catedrala Arhiepiscopală.

Sunt invitați să participe la acest marș al vieții toți credincioșii din toate parohiile din municipiul Buzău precum și din localitățile învecinate.

MARE ESTE DUMNEZEU!” a transmis pr. prof. dr. Mihail Milea.

FOTO:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. cine sa fie domn primar tomyta cel care a scufundat buzaul in faliment si emanoil neagu care pleca in europarlamentale uraaaaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button