CORONAVIRUS

Secretul din spatele cazului 15

Astăzi a fost confirmat un nou caz de infectare cu virusul Covid-19 la Buzău. Cifra îmbonăvirilor ajunge astfel la 15, însă e posibil ca situația să se modifice din nou.

Cea de-a cincisprezecea persoană contaminată cu Covid-19 este o femeie în vârstă de 43 de ani. Femeia are domiciliul în Buzău, dar își desfășoară activitatea profesională în București. Pacienta se află în prezent internată într-un spital din Capitală.

Motivul pentru care situația epidemiologică de la noi ar putea fi revizuită în scădere este tocmai faptul că femeia, deși domiciliată în Buzău, a fost confirmată în timp ce se afla la București.

Același argument a fost invocat de autoritățile centrale și atunci când au confirmat că la Buzău sunt 15 cazuri, după care s-au răzgândit și au transmis că cel de-al cincisprezecelea bărbat infectat a fost confirmat în timp ce se afla la fiul său, în Capitală, fiind înregistrat ca pacient în București.

Concluzia? Buzăul este cel mai sigur județ la coronavirus, situându-se pe ultimul loc în clasamentul privind numărul infectărilor cu Covid – 19. Secretul? Primarul Constantin Toma a afirmat că măsurile coercitive instituite din pripă au condus la un comportament responsabil al buzoienilor. Motiv pentru care județul nostru are cel mai mic număr de infectați cu noul virus.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button