Știrile zilei

Mesajul primarului comunei Cernătești, cu ocazia Învierii Domnului

Stimați cetățeni și prieteni ai comunei Cernătești,3333

Traversăm împreună un moment extrem de dificil. Este o perioadă în care ne facem griji pentru cei dragi, ne temem pentru cei în vârstă și ne însingurăm în fiecare zi. Inamicul pe care îl avem de înfruntat ne aminteşte cât suntem de vulnerabili.

În această perioadă grea, este important să dăm dovadă de înțelegere, să fim mai buni ca oricând, să avem grijă de sănătatea noastră și a semenilor. Să stăm în case, fiindcă va veni vremea în care ne vom bucura din nou.

În calitate de primar al comunei Cernătești, aș vrea să fiți încredințați că sunt alături sufletește de fiecare dintre dumneaovastră. Tristețea acestor vremuri va fi trecătoare și vom ieși împreună învingători din lupta cu virusul!

Ca primar, dar mai întâi ca cetățean al binecuvântatei noastre comune, mi-aș fi dorit să fim aproape în această perioadă; să ne întâlnim pe ulițele satelor, să mergem la Înviere, să ciocnim un ou roșu, așa cum se cuvine. De data asta nu vom putea, pentru că trebuie să stăm în casă, departe unii de alții. Sănătatea noastră și a celor dragi este cea mai importantă. Fiți însă siguri că vom ieși câştigători din această luptă, chiar dacă va trebui să mai trăim distanțați câteva luni.

Duminică prăznuim cea mai mare sărbătoare a creștinătății: Învierea Domnului. Să avem nădejde că, uniți, vom trece peste această încercare și ne vom întoarce la viețile noastre.

Încredințați că totul va fi bine, vă doresc tuturor un Paște cu Lumina Sfântă în inimi, cu sănătate și bucurii, dar mai ales cu speranță și încredere!

HRISTOS A ÎNVIAT!

Petrache MÎRZEA

Primarul Comunei Cernătești

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close