Știrile zilei

Militar oprit în trafic. Intervenție a mascaților; cum s-a terminat totul

Doi tineri din Râmnicu Sărat au trăit la intensitate maximă primii pași spre căsnicie. Cei doi au fost opriți în trafic, iar la scurt timp șoferul a fost încătușat. Totul, spre uimirea tinerei din mașină care nu bănuia deznodământul acțiunii.

Protagoniștii acțiunii sunt doi tineri de 26 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, el cadru militar, ea asistentă la un cabinet stomatologic. Deși formează un cuplu de 9 ani, cei doi nu au făcut până acum pasul spre cununie.

Pentru ca cererea în căsătorie să fie una memorabilă, tânărul a cerut sprijinul unor polițiști de la Serviciul Rutier dar și al mascaților. Conform scenariului, autoturismul în care se aflau tânărul și iubita sa a fost oprit în trafic pentru un control de rutină.

Totul s-a transformat într-un scandal, cu încătușări și percheziții corporale, iar la fața locului au fost chemați inclusiv mascații. Spaima femeii din dreapta șoferului a fost uriașă. A dispărut abia atunci când mascații i-au dat viitorului mire cutia cu inelul de logodnă.

Printre lacrimi de bucurie, tânăra a spus ”Da”, îmbrățișându-și iubitul. Cei doi au fost aplaudați de polițiști, care la final le-au urat ”casă de piatră”, i-au felicitat și le-au dăruit un tort.

„A avut nevoie de mai mult curaj, așa că ne-a rugat pe noi să îi fim alături într-un moment memorabil al vieții.
Am avut emoții, dar cu bucurie am spus „DA”!😄
Și nu am fost singurii! Felicitări!”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

VIDEO: Cosmin Șontică

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button