Știrile zilei

MISTER total! | Tânăr și iubita lui, găsiți morți pe câmp!

Doi tineri din județul Buzău au sfârșit în circumstanțe neelucidate departe de casă, pe o autostradă din Olanda. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost găsit mort pe un câmp, în timp ce iubita sa a fost găsită într-un autoturism abandonat la mică distanță.

Potrivit presei olandeze, ieri noapte poliția a fost chemată să intervină pe autostrada A73, în localitatea Sint Odiliënberg din provincia Limburg. Aici, oamenii legii au găsit trupul buzoianului Auraș S. zăcând într-un lan de porumb. Cercetând împrejurimile, polițiștii au descoperit și mașina celor doi. Înăuntru se afla, într-o stare extrem de gravă, iubita acestuia. Femeia s-a stins la spital câteva ore mai târziu.

Cazul morții celor doi este învăluit în mister, iar polițiștii nu au acum niciun indiciu pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Potrivit unor informații neoficiale, ieri seară, bărbatul ar fi mers să o ia pe soția sa de la serviciu. Femeia lucra la un club din Olanda, aflat la circa 30 de kilometri de locuință. Nimeni nu poate ști ce s-a întâmplat pe drumul de întoarcere. Apropiații cred că în mașină ar mai fi existat și o a treia persoană, care i-ar fi asasinat pe cei doi.

Polițiștii nu exclud nicio variantă. Oamenii legii cer acum sprijinul tuturor celor care au trecut prin zonă și pot oferi detalii despre tragedie.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

 1. Vineri 21 decembrie 2018
  O anchetă de poliție asupra unei persoane care a fost condusă și a unei mașini care a lovit drumul pe A73 a arătat că este o dramă de familie.

  Poliția a plecat la începutul acestei săptămâni de la o infracțiune și a investigat accidentul fatal miercurea trecută. Această cercetare a arătat că probabil există o dramă de familie.

  (Sursa: 1Limburg.nl)

  Nici o vină
  Poliția presupune că șoferul mașinii care a condus victima nu este vina. Cercetarea a constatat, de asemenea, că victima era pe drum când a fost lovită.

  1. Și-a înjunghiat soția de 8 ori cu care avea 9 ani împreună si o fetita de 1 si 6 luni după care s-a aruncat în fața unei masini asta sa intamplat cu adevarat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button