Știrile zilei

Misterul buzoiencei dispărute în drum spre serviciu

O buzoiancă în vârstă de 58 de ani a fost dată în urmărire după ce a dispărut fără urmă, în cursul zilei de luni, 26 februarie 2024.

Circumstanțele dispariției femeii sunt învăluite în mister. Mihai Teodora locuia pe strada Zefirului din municipiul Buzău. Nu fusese niciodată căsătorită, locuind toată viața împreună cu mama ei.

Anul trecut, bătrâna a decedat, iar din acel moment, Teodora s-a dezechilibrat tot mai mult. Lucra la firma de croitorie Socom Moda din Buzău, însă era mai tot timpul abătută, spune o colegă de muncă.

Rămasă singură după decesul mamei, femeia avea nevoie de un sprijin, așa că, în ultimele luni, fratele ei, care locuia în Brașov, a venit la Buzău pentru a-i fi alături.

În cursul zilei de luni, Teodora ar fi plecat către serviciu pentru a-și încasa salariul. Din acel moment, nimeni nu mai știe nimic despre ea.

Pe site-ul Poliției Române, la secțiunea Persoane dispărute, se arată că femeia

a plecat de la adomiciliu in data de 26.02.2024 pentru a lua salariul de la serviciu,si nu a mai revenit.

Era imbracata cu geaca de fas de culoare visinie,pantaloni din material textil negri,adidasi rosii si un ghiozdan de culoare argintie ,tip geanta.nu are asupra sa documente de identitate,bani sau telefon mobil.”

Persoanele care pot oferi detalii despre locul în care se află femeia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

MIHAI TEODORA

Data nașterii: 15-07-1968

Domiciliat în: Buzau, jud. BUZAU, ROMANIA

Locul disparitiei: Buzau, jud. BUZAU, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Semnalmente:

Înaltime:160 cm, Greutate:60 kg, Culoare par:NEGRU, Natura par:DREPT, Lungime par:LUNG, Contur fata:OVAL, Culoare ochi:CAPRUI, Semn particular nr. 1: Tip:ALUNITE, Parte corp:STANGA, Loc:FATA, Descriere:0 ALUNITA LA NIVELUL NASULUI,PARTEA STANGA,

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. Când l-au călcat hoții pe fostul angajai MAI la București, au pus în mișcare forțe impresionante ca să găsească infractorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!