Știrile zilei

MISTERUL morții lui Rudolf H., lămurit de biletul de adio

Austriacul care și-a pus, ieri, capăt zilelor spânzurându-se de podul de la Mărăcineni, fusese un prosper om de afaceri. Rezident în Viena, Heinz deținea o fabrică de cabluri în Cehia și o vilă la Potoceni, pe care i-o cumpărase iubitei sale românce. Nimic nu avea să prevestească nenorocirea care avea să se întâmple.

În vârstă de 48 de ani, Rudolf H. deținea o fabrică de cabluri în Cehia, cu birourile în capitala Austriei. Duminică seară, el a părăsit locuința din Potoceni, după o ceartă cu iubita sa. În după-amiaza zilei de ieri, trupul său a fost găsit atârnând sub podul de la Mărăcineni, unde austriacul se spânzurase cu o frânghie lungă de șase metri.

Anchetatorii au găsit pe podul de unde s-a aruncat bărbatul o geantă cu mai multe documente, un laptop, dar și un testament și un bilet de adio, ambele redactate în limba germană.

Motivele care l-au determinat pe cetățeanul austriac să își încheie socotelile cu viața ar putea fi elucidate odată cu traducerea celor două documente, lucru care, din câte se pare, se va întâmpla chiar azi.

Acum câțiva ani, omul de afaceri austriac o cunoscuse pe o tânără din Buzău, de care s-a îndrăgostit pe loc. De atunci, cei doi au fost nedespărțiți, iar în luna iulie a acestui an aveau programată nunta.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close