Articolul zileiȘtirile zilei

Moarte suspectă. Vânzător de ceapă, găsit mort pe mijlocul șoselei

Este anchetă criminalistică în cazul unui bărbat găsit decedat pe mijlocul șoselei E85, după ce ar fi fost strivit de un camion. Bărbatul era unul dintre vânzătorii de ceapă de pe șoseaua Buzău – Ploiești.

În noaptea de marți spre miercuri, poliția a fost chemată la locul unui accident produs pe E85, în apropiere de Buzău. Trupul unui bărbat care vindea ceapă pe marginea șoselei, pe tronsonul cuprins între Buzău și Hanul lui Țintă, a fost găsit strivit după ce un camion ar fi trecut cu roțile peste el.

Ulterior, scrie site-ul știridebuzau.ro,  a prins contur varianta ca persoana deja decedată să fi fost pusă pe șosea, pentru a fi ascunsă o crimă.

Victima este Ionel Neagu, comerciant de ceapă care vinde marfa la marginea șoselei europene și locuiește în această perioadă într-o rulotă. Polițiștii au ajuns la fața locului, pentru a stabili împrejurările în care bărbatul de 55 de ani a murit. Ulterior, anchetatorii au luat în serios varianta ca victima să fi murit înainte de producerea evenimentului rutier,

A contat atât mărturia șoferului din camion, conform căreia persoana respectivă era întinsă pe șosea, cât și declarațiile unor aropiați ale comerciantului de ceapă. Potrivit fratelui acestuia, până pe la ora 1 noaptea, Ionel a stat și a mâncat pizza fără să fi consumat și consumat alcool.

Ulterior, persoanele cu care acesta se afla la masă au aruncat telefonul pe șosea, după care l-au luat la bătaie. Bărbatul de 55 de ani a fost găsit mai târziu fără suflare, pe mijlocul șoselei.” mai arată sursa citată.

Fratele victimei crede că bărbatul a fost ucis în bătaie și apoi pus pe șosea, pentru a ascunde fapta. Necropsia va stabili eventualele răni anterioare accidentului rutier.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button