Știrile zilei

Modificări la noul regulament de utilizare a bicicletelor municipale

ANUNȚ PUBLIC

Astăzi, 08.04.2024, primarul Municipiului Buzău anunță deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului act cu caracter normativ:

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 102 din 08.04.2024 privind aprobarea modificării și completării REGULAMENTULUI PRIVIND UTILIZAREA SISTEMULUI DE ÎNCHIRIERE A BICICLETELOR „VELOCITY BUZĂU”.

Înscrisurile aferente proiectului de act normativ sunt:

-proiectul de hotărâre, împreună cu anexa;

-înscrisurile invocate în preambulul proiectului de hotărâre.

Documentația poate fi consultată:

  • pe pagina de internet a instituţiei, la primariabuzau.ro .
  • proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Biroul de relaţii cu publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 18.04.2024, ora 10:00:

  • ca mesaj în format electronic, pe adresa de e-mail: [email protected];
  • prin poştă, pe adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău;
  • la sediul instituţiei, la Registratură, la adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la următoarele date de contact: telefon: 0238.723.371, e-mail: [email protected], persoană de contact: Jipa Petronela.

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,

Constantin TOMA


PROIECT DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA MODIFICĂRII NOULUI REGULAMENT:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. M-am oprit cu lectura la preambul. Bicicleta reprezinta o alternativa de transport in mediul rural sau Olanda, la Buzau nici macar ca hobby nu este acest obicei. Tommy boy a luat-o din poze si a facut la el la tara, sa fie frumos, ca toate celelalte facaturi edilitare.
    Sontica, ~nominalizatii~ PNL pentru CJ si primaria municipiului Buzau, Mocanu jr & Ichim, ce pareri sau alternative au pentru noi, stii??? Dar despre rezultatele de 8 ani ale primarului? Dar riveranii strazii Independentei, cand au aflat ca strada lor costa sub un mil euro sa fie reabilitata, tot dupa trecerea a 8 ani si 22 mil euro cheltuite cu sportul ~profesionist~???
    http://www.mt670.blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button