Anunțuri

Modificări la regulamentul parcărilor din municipiul Buzău (DOCUMENT)

Astăzi, 13.02.2024, primarul Municipiului Buzău anunță deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului act cu caracter normativ:

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 39/13.02.2024 pentru modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de administrare a parcărilor publice pe domeniul public al municipiului Buzău, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al municipiului Buzău nr. 49/06.03.2019.

Înscrisurile aferente proiectului de act normativ sunt:

-proiectul de hotărâre;

-înscrisurile invocate în preambulul proiectului de hotărâre.

Documentația poate fi consultată:

 pe pagina de internet a instituţiei, la www.primariabuzau.ro .

 proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Biroul de relaţii cu publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 22.02.2024, ora 10:00:

• ca mesaj în format electronic, pe adresa de e-mail: [email protected];

• prin poştă, pe adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău;

• la sediul instituţiei, la Registratură, la adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău.

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.

În situația în care în perioada de transparență decizională apar noi modificări legislative, tarifele din proiectul de hotărâre vor fi modificate potrivit acestor prevederi legislative.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la următoarele date de contact: telefon: 0238.723.371, e-mail: [email protected], persoană de contact: Jipa Petronela.

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,

Constantin TOMA


Documentul poate fi consultat mai jos:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

4 Comments

 1. Concret, despre ce este vorba? Care sunt modificarile propuse?
  Trimiterea, de catre un reporter, la surse care limiteaza accesul, este o limitare a informatiei, nu o informare publica.

 2. Art. 54 alocă cu prioritate spații celor cu mașini electrice și hibrid. De ce? Nu a aflat că acele mașini nu poluează decât în mers, iar în rest o fac cât 3 clasice? https://playtech.ro/2024/cel-mai-important-mit-despre-masinile-electrice-desfiintat-oficial-cum-polueaza-de-ce-nu-au-zero-emisii/
  De asemenea, electricele și cele hibrid NU aglomerează traficul, potrivit viziunii edilului.
  Restul de modificări sunt degeaba iar altele (art. 34, alin. 2) pregătesc terenul pentru reglementarea și a celor de la case, care au tăcut mâlc crezând că nu-i ajunge și pe ei modernizarea. Pot concesiona locuri arondate blocurilor doar DACĂ nu au loc în curte. Desigur că este și o excepție dedicată celor care au teren în curte dar… NU AU POARTĂ (de exemplu Lazăr Sorin să zicem) :)))) Sigur că mai e nevoie și ca polițiile (locale, naționale europol, fbi etc) să-și facă treaba și să sancționeze balamucul în ceea ce privește staționarea. Nu mă bucur de știrea tristă dar le-o doresc cât mai urgent!
  Singura veste bună dar cam inutilă este că scade prețul de pornire la licitație, la 90 de lei, și că cel declarat câștigător are 3 zile pentru a achita. Vom sta zilnic cu ochii pe avizier să urmărim când sunt licitații, care loc se eliberează etc.
  _________________
  Să-i zică cineva lui tommy boy că deștept era dacă suspenda parcările de reședință până când vine careva capabil să ofere măcar 90% locuri de parcare câte nevoi sunt. Așa, e doar speriat și reacționează sub presiune fricii că nu mai rămâne la butoanele care i-au ținut dosărelul la sertarul din Dâmbovița. De ce modifică regulamentul taman acum și nu la toamnă? Expiră așa multe contracte în perioada imediat următoare?
  ___
  Domnule Șontică, mi-ai face o deosebită onoare dacă ai participa la un sondaj mai infam! https://670p.wordpress.com/2024/02/13/pe-cine-ai-vota-pentru-functia-de-primar/

 3. … tommy boy a tâmpit deja toți bizonienii din open urbe….dar nu va mai ieși primar , asta cu siguranță, dacă fraierii nu se vor trezi din tâmpeală!…. la vot!….

 4. Daca tot vrea sa schimbe ceva, că e bine sau rău poate sa dea un timp mai lung că votantul sa poată să și spună părerea. Așa astăzi e16.02 2024 și până pe 22.02 să vina cu propuneri. Regulamentul nou poate fi pus în aplicare începând din 2025 că locurile sunt tot acolo.Sa înțelegem că primăria sta in bani ăștia. Este an de alegeri și se vrea o schimbare că arde, de ieri pe azi . Derutăm votantul cu problema parcărilor când arde parcarea/circulația proasta pe Unirii, prețul apei care este rușinos de mare, asfaltările care nu se mai termina și altele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!