Știrile zilei

Moment ISTORIC la Mărăcineni: „Am obținut autorizația!”

E oficial: Încep lucrările la conducta de aducțiune ce va transporta gazele naturale la Mărăcineni. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Primăriei Mărăcineni, instituție care a obținut, astăzi, Autorizația de construire mult așteptată.

Cel mai dorit proiect de la Revoluție încoace, alimentarea cu gaze a comunei Mărăcineni, n-a fost niciodată mai aproape de realizare. Astăzi, Primăria Mărăcineni a obținut autorizația care va permite începerea lucrărilor la subtraversarea conductei.

Edilii sunt atât de entuziasmați de veste, încât au decis să urce licitația pe SEAP chiar în această seară, pentru a reduce din timpii de așteptare până la finalizarea lucrării.

Proiectul prevede montarea unei conducte de 5 kilometri, diametrul Dn 250 și presiunea de 40 bari, îngroparea unei părți din conductă la cel puțin 1,1 metri adâncime, traversările de obstacole, stații de robinete, instalația electrică, probele de aer și aducerea terenului în starea inițială.

Extinderea rețelei de gaze na­tu­rale reprezintă dezideratul central al tuturor locuitorilor din Mărăcineni. Sunt puține lucruri care îi lipsesc frumoasei comune situate pe așa-numita Eurocentură a Buzăului, iar gazele reprezintă unul dintre ele.

În această seară, reprezentanții Primăriei Mărăcineni au postat pe Facebook un mesaj plin de entuziasm:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close