Știrile zilei

Momentul în care un autocar cu 41 de muncitori se răstoarnă în afara carosabilului

Un autocar cu 41 de persoane la bord s-a răsturnat, în această dimineață, pe  drumul județean 201B, în localitatea Rași din județul Ialomița. Cei 41 de navetiști veneau la serviciu în Buzău, fiind angajați ai unei fabrici de procesare a cărnii de pasăre.

Accidentul a avut loc în această dimineață, într-o curbă de pe DJ 201B. Autocarul care îi aducea pe muncitori la serviciu mai avea de parcurs kilometri buni până în Buzău, însă, la un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara carosabilului.

Au urmat clipe de groază pentru oamenii din autocar. Din fericire, toți au scăpat fără răni grave, dar mulți dintre ei au suferit atacuri de panică.

Sunt șocată. Nu am pățit niciodată așa ceva. Câteva colege au fost rănite și au fost transportate la spitalul din Slobozia. În rest, suntem bine, dar șocați cu toții. Nu știu ce s-a întâmplat, autocarul nu avea viteză, probabil carosabilul umed”, a declarat, pentru șansanews.ro, una dintre persoanele aflate în autocarul răsturnat.

Între timp, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu momentul accidentului:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!