Știrile zilei

Motocicletă răsturnată pe DN 10

Potrivit unei informări de ultimă oră a Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, pe Drumul Național 10 s-a produs un accident rutier în care este implicată o motocicletă.

Se pare că victimă este un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, din comuna Berca. El se deplasa pe DN 10 în momentul în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un gard și s-a răsturnat în curtea unei case.

Evenimentul rutier s-a produs în zona localității Poienile din comuna Cislău, după cum transmite IPJ Buzău:

Trafic dirijat pe DN10, în localitatea Poienile, accident rutier. Din primele date, o motocicletă s-ar fi răsturnat.”

Bărbatul a fost transportat la UPU cu multiple fracturi, iar în acest moment primește îngrijiri medicale.

Vom reveni cu amănunte.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

8 Comments

 1. @Gabriela, nu vreau să intru în polemică cu tine dar…
  Nu va curge atât ulei încât să piardă controlul o motocicletă condusă normal din nici o rablă aflată în mers.
  Nu mai bravați pe motociclete!
  Aveți aceleași obligații că și șoferii.
  Eu am văzut un singur motociclist, în Buzău, care nu a făcut slalom printre mașini și a așteptat unde era normal, la semafor. Restul riscă la maxim și apoi se victimizează…vai nu s-a asigurat ăla cu mașina… că parcă ăla trebuie să fie atent non stop să nu apară vreun „zmeu” care nu tine cont de linia continuă și de restul participanților la trafic.
  Să nu mai vorbim de „mândria” cu care își ambalează motoarele la semafor și plecărilor demne de motoGP…

 2. Nici eu nu vreau sa intru in polemici, totuși :
  Cunosc destui motocicliști care au căzut din cauza petelor de ulei, chiar și la viteze reduse, aici intervin mai mulți factori.
  Slalomul printre mașini pentru a ajunge in față la semafor nu se face pentru a le da peste nas șoferilor, ci pentru ca se întâmplă sa vină altă mașină tare din spate și sa nu vadă motorul, nimeni nu vrea sa fie prins intre 2 mașini, e cel mai sigur pentru motocicliști, treaba asta este cunoscuta prin alte țări, la noi.. mai puțin.
  Teribiliști sunt și cu motorul și cu mașina, din păcate cei cu motorul nu au parte de siguranța oferită de mașină și de cele mai multe ori au de suferit doar ei.
  Ar fi frumos sa nu mai aruncăm cuvinte aiurea și sa ne vedem fiecare de treburile noastre, toată lumea sa fie atentă la trafic (cum e și normal) și când se întâmplă necazuri de genul, sa ne păstram cuvintele negative pentru sine.

 3. Exagerezi cu petele de ulei și o întorci „ca la Ploiești” cu slalomul.
  Majoritatea șoferilor nu pot urmări oglinzile atât de des încât să vă ferească pe voi când va strecurați prin oraș sau când intrați în depășire de nicăieri.
  Nu am folosit decât cuvintele voastre: „Atenție la motocicliști!”. Nu văd unde sunt cele aiurea sau negative.
  Ca fapt divers și eu am 3 prieteni motocicliști iar doi dintre ei au căzut dar nu din cauza perelor de ulei sau a altor participanți la trafic… Al treilea are motor sub 500 și se redresează mai ușor…
  Sper să fiți toți mai atenți și mai respectuoși!

 4. Eu zic sa va gândiți ca majoritatea aveți copii și oricând se poate urca pe motor, mai bine ziceți ferească Dumnezeu, în loc sa blamați. nu mai judecați, fiecare cu hobby-ul lui.

 5. Cu mare respect, să spui că “ majoritatea șoferilor nu pot urmări oglinzile atât de des “ este o aberație.
  Dacă nu pot urmări oglinzile, poate n-ar trebui să se urce la volan.
  Eu cred ca e greu pentru unii oameni sa înțeleagă ca străzile nu sunt făcute doar pentru categoria B și că toate categoriile sunt participante egale la trafic. Nu cred ca are rost sa continui discuția pentru ca e clar ca nu prea ne înțelegem. Vă doresc drumuri bune, fără incidente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button