Sport Știrile zilei

Neagu, Belodedici și Vlădoiu, îngeri păzitori pentru un copil de zece ani, din Stâlpu

Vis împlinit. Un copil de zece ani, din comuna buzoiană Stâlpu, va însoţi echipa naţională de fotbal la Campionatul European din Franţa. Totul, 1grație unui program al Federației Române de Fotbal, care își propune să descopere mici talente, dând copiilor șansa să se afirme.
Marius este originar din comuna Stâlpu și  află printre cei trei câştigători ai programului “Transformă uliţa în stadion”. Primarul comunei l-a remarcat și l-a adus la Buzău, pentru selecție. Băiatul a stârnit repede interesul antrenorilor loturilor naţionale şi va face parte din grupul celor trei puşti care vor însoţi delegaţia României la Campionatul European de Fotbal din Franţa.
Marius a primit miercuri vestea cea mare, chiar de la doi dintre componenţii “Generaţiei de Aur”, Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici. Ei au fost însoțiți la locuința micuțului de către Petre Emanoil Neagu, președinte al Consiliului Județean Buzău, instituție care a decis să-l sprijine pe copil, acordându-i un ajutor de urgenţă, pentru a acoperi diferite cheltuieli. Totodată, alături de primăria din localitate, CJ Buzău va contribui la refacerea casei în care locuieşte Marius, alături de familia sa şi alte 5 persoane.

2

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5