Articolul zileiȘtirile zilei
ULTIMA ORĂ

NEWS ALERT: Bărbat ucis, incendiat, tranșat și aruncat într-o râpă

O crimă înfricoșătoare a avut loc, luni noapte, în comuna buzoiană Podgoria. Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost ucis de vecinul său, în vârstă de 55 de ani, pe fondul unui conflict spontan. Părți din cadavrul victimei au fost descoperite într-o râpă de la marginea satului. 

Totul a început luni seară, atunci când bărbatul de 67 de ani a mers în vizită la vecinul său, care îi era totodată și un bun prieten. Ce s-a întâmplat peste noapte a rămas un mister. Cert este că, marți dimineață, fiul bărbatului a mers la poliție să anunțe că tatăl său nu s-a mai întors acasă.

Polițiștii au intrat pe fir și au reușit să obțină de la vecinul bărbatului detalii care să conducă la găsirea cadavrului. Neoficial, se pare că în seara de luni, cei doi au consumat alcool la locuința bărbatului de 55 de ani. Din motive încă necunoscute, acesta l-a luat la bătaie pe prietenul său, acesta pierzându-și viața din cauza loviturilor.

Încercând sa își ascundă urmele, i-a incendiat trupul, l-a tranșat și l-a aruncat într-o râpă din extravilanul comunei Podgoria.

Suspectul se află acum în custodia poliției. Cazul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe Lângă Judecătoria Buzău.

Actualizare…

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button