Știrile zilei

Ni se cere test când venim din Grecia, dar iată cum arată plaja la Costinești

Turiștii care se întorc din Grecia trebuie să prezinte, la intrarea pe teritoriul României, un test PCR negativ, asta pentru a nu sta în carantină timp de 14 zile. De menționat că persoanele vaccinate trec prin vamă fără probleme și nu stau în carantină.

Începând de azi, Grecia intră în zona galbenă, ceea ce înseamnă că persoanele care se întorc în țară vor sta în carantină. Sunt scutiți de carantină cei care au dovada vaccinării împotriva COVID-19, cei care au trecut prin boală sau cei care au un test negativ.

Măsura a fost luată de autoritățile române după creșterea numărului de cazuri in Republica Elenă. România stă bine la capitolul infectări, oamenii se simt bine, iar plajele sunt pline.

Iată imagini surprinse astăzi pe plaja din Costinești:

La rândul ei, Grecia primește turiști străini care prezintă test PC negativ, care s-au vaccinat sau care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile.

În unitățile hoteliere elene tot personalul angajat poartă mască. Șezlongurile sunt dezinfectate dimineața, seara și după fiecare plecare. Toți cei care încasează bani (șoferul de autobuz, casiera de la bărci, ospătar) se dezinfectează după fiecare ban încasat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button