Știrile zilei

NOU la talcioc | În cel mult trei săptămâni vor ajunge aici

Până pe 21 aprilie 2024, la intrarea în talciocul buzian vor apărea două containere în care își vor desfășura activitatea comercianții de carne și de brânză. Inițial, aici se va vinde carne de miel, iar după perioada Paștelui se vor instala comercianți de brânzeturi și lactate.

Decizia de a amplasa cele două containere îi aparține societății Piețe Târguri și Oboare, care ar rezolva, în acest fel, problema dispariției pieței de lactate, unde obișnuiau să vină și crescătorii de oi, în perioada sărbătorilor.

Conducerea societății a demarat deja procedurile pentru achiziționarea celor două containere alimentare, ce vor dispune de toate utilitățile necesare. Investiția se ridică la 18.000 de euro, iar banii vor fi alocați din bugetul societății.

Containerele vor rămâne aici și după Paște, iar în ele se vor instala producătorii și comercianții de brânzeturi. Mulți dintre ei au depus deja la sediul societății cereri pentru închirierea unui spațiu în care să își vândă produsele.

În ceea ce privește Paștele, până în acest moment există 12 cereri din partea celor care vor să vândă carne de miel în noile containere de la talcioc.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!