EconomicUtile

Nouă Tei modernizează linia de producție a geamului termoizolant pentru a asigura calitatea ansamblurilor de tâmplărie PVC

Asigurăm calitatea ansamblurilor de tâmplărie PVC prin modernizarea liniei de producție pentru geamul termoizolant!

Într-o perioadă cu provocări exigente legate de performanța ansamblurilor de tâmplărie PVC, am abordat cu curaj provocarea momentului și am modernizat linia de producție pentru geamul termoizolant.

Nouă Tei este producător de tâmplărie PVC și geam termoizolant, realizat pe linii de producție automatizate, la cele mai înalte standarde. Operațiile ce se execută pe ciclul de producție se fac cu utilaje de ultimă generație, garantând o calitate constantă a produselor.

Sticla termoizolantă care intră în componența tâmplăriei PVC este produsă intern de fabrica noastră. Astfel, putem găsi soluții apte care să asigure un standard de calitate în ceea ce privește producția de tâmplarie eficientă energetic, creșterea productivității și realizarea proceselor de producție atent supravegheate.

Noile utilaje ale secției de producție a geamului termoizolant:

 • Masă automată de încărcare și tăiere sticlă, echipată cu o perie de șlefuit pentru ștergerea marginilor sticlei Low-E și Low-E 4s, cu posibilitatea prelucrării sticlei la dimensiuni și grosimi ce depășesc standardele.
 • Transfer automat al sticlei către o masă de rupere modernă, de înaltă tehnologie
 • Echipament complet automatizat cu sistem de comandă computerizat pentru îndoirea baghetelor, cu sistem automat de alimentare cu bare de până la 6 metri.
 • Utilaj automat de umplere baghetă cu silicagel.
 • Linie de spălare – asamblare (presă cu gaz) – vitraje obținute prin sigilarea a două sau trei foi de sticlă cu presă de argon cu robot. Dimensiuni maxime geam termoizolator 2.500 -3 000 mm.
 • Echipament pentru transfer sticlă dimensiuni și greutate mare, cu ventuze.

Ferestrele și ușile Nouă Tei sunt echipate cu diferite tipuri de sticlă, care oferă beneficii multiple de izolație termică și fonică, economie de energie și un confort general crescut.

Tipurile de sticlă folosite la realizarea de vitraje termoizolante:

 • Sticla Float (clară)
 • Sticla Low-E (Low Emisivity)
 • Sticla Control Solar (4 Season)
 • Sticla Reflexivă
 • Sticla Ornamentală
 • Sticla Colorată în masă

Ne adaptăm în orice condiții și suntem pregătiți cu soluții pentru orice tip de proiect. Producem și livrăm diverse tipuri de ferestre și uși PVC, conturate atât pe complexitatea proiectului cât și pe bugetul tău.

PERFORMANȚĂ ENERGETICĂ

Materialele folosite prezintă valori ridicate de izolație, contribuind la diminuarea consumului de energie.

CONFORT ACUSTIC

Produsele noastre asigură o izolare fonică sporită și un climat ambiental plăcut, chiar și în zonele cu trafic intens și zgomot mare.

SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE

Vă veți simți protejat datorită sticlei speciale și a sistemului de închidere antiefractie folosit la fabricarea ferestrelor și ușilor.

DURATĂ MARE DE VIAȚĂ

Materialele folosite garantează o durată mare de viață a produselor, prin prisma calității profilelor, a armăturilor, feroneriei și a montajului corect.

DESIGN PERSONALIZAT

Ferestrele si usile pvc cu geam termopan pot fi preferențial configurate pe diferite dimensiuni, forme și culori și pot fi accesorizate cu plase de insecte, pervaze, geam ornament sau rulouri, iar dacă sunteți iubitor de lumină naturală, indiferent de anotimp, ferestrele Nouă Tei pot fi realizate la dimensiuni mai mari decât cele obișnuite.

Ne implicăm complet în fiecare proiect, iar aceasta înseamnă că pe lângă o gamă largă de produse, oferim un serviciu complet ce include:

 • Consultanță tehnică oferită de personal calificat
 • Măsurători și proiectare
 • Transport în condiții de maximă siguranță până la destinație
 • Montaj profesional executat de o echipă specializată
 • Garanție pentru produsele achiziționate

Scopul nostru este de a fabrica produse inovatoare și de o calitate înaltă, bazat pe cunoștiințele acumulate și pe echipele noastre de experți în domeniu, de peste 28 de ani.

Nouă Tei este unul dintre cei mai importanți producători locali de tâmplărie termoizolantă din Râmnicu Sărat, județul Buzău. Producem tâmplărie pentru toate categoriile de constructii.

Puteți găsi mai multe detalii despre produsele noastre, precum și o parte din portofoliul de ferestre și uși PVC, produse, livrate și montate de Nouă Tei pe https://nouatei.ro/servicii/tamplarie-pvc-geam-termopan/.

Ferestrele trebuie să fie o investiție, nu o simplă achiziție!

Te așteptăm și în show-room: Râmnicu Sărat, str. Principe Ferdinand, nr. 47, județul Buzău

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

 1. O linie modernizata de producatie a gemurilor termopan, asigura o calitate superioara ansamblarilor de tamplarie pVC.Echipamentele de ulima generatie si liniile tehnologice avansate imbunatatesc eficienta, reduc defectele si totodata garanteaza performante termice optime.In acest fel se obtin produse din termopan eficiente energetic, care vor contibui la satisfactia clientilor si protectia mediul inconjurator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button