Știrile zilei

Nici GLOANȚELE nu i-au putut opri! | Ce s-a întâmplat cu hoții de aseară

Au gonit zeci de kilometri cu poliția pe urme, iar oamenii legii au făcut și uz de armă pentru a-i opri. Nici măcar pistolul nu i-a oprit însă pe cei doi spărgători de locuințe din Galați, care au reușit să scape de sub ploaia de gloanțe și să-și continue drumul până la Brăila, acolo unde au fost prinși și dați pe mâna procurorilor.

Potrivit debrăila.ro, aseară s-a dat alarma în mai multe județe din zonă, după ce doi bărbați din Galați, suspectați de spargeri de locuințe în serie, au reușit să fugă de poliție, la Buzău, unde fuseseră reperați. Mai multe echipaje de poliție din Galați și Buzău au încercat să îi blocheze pe hoți în trafic, pe bulevardul 1 Decembrie, însă acțiunea a eșuat, deși asupra mașinii în care se aflau suspecții s-au tras focuri de armă.

Hoții și-au continuat cursa nebunească pe șosele, cu poliția pe urme, până în județul Brăila, unde au fost interceptați și capturați. Aceeași sursă informează că hoții au fost capturați în apropierea mall-ului din Brăila, de către doi agenți de la Poliția Municipiului.

Bărbații au fost aduși sub escorta Poliției și a Jandarmeriei la Galați, unde au fost reținuți pentru cercetări. Surse apropiate anchetei susțin că suspecții au comis numeroase furturi în Galați, dar și în alte orașe din regiune.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: