AdministrațieEconomicȘtirile zilei

Tarabagiii nemulțumiți vor miting în fața Palatului Comunal

Hotărârea edilului Constantin Toma de a curăța centrul orașului și spatele pieței de tarabele inestetice a stârnit nemulțumire printre comercianți. Tarabagiii care au fost notificați să-și strângă lucrurile și să se mute într-o altă locație pregătesc acum un miting în fața Primăriei.

Zeci de comercianţi din spatele Pieței Centrale și dinspre Parcul Sfinții Îngeri  vor picheta astăzi, începând cu ora 10.00, sediul Primăriei Buzău. Tarabagiii supăraţi la culme pentru că sunt obligați să-și părăsească tarabele anunță că vor organiza un adevărat miting, în urma căruia speră să înduplece actuala administrație să nu îi mute.

Comercianţii sunt nemulțumiți de noile locații puse la dispoziție de municipalitate. Ei susțin că în piața de mărfuri industriale sau la Bazar, acolo unde li s-au oferit spații, nu vor mai avea vânzarea pe care o au în prezent. Până vineri, aceștia trebuie să își strângă mărfurile și să părăsească zona, care va fi redată traficului pietonal.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. In sfarsit un Primar care nu ia spaga de la boschetarii cu tarabe . Locul tarabelor este intr-o piata nu pe spatiul pietonal .Inteleg ca in trecut aveati pe cine mituii , dar acum s-a schimbat un pic treaba . Felicitari !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: