Știrile zilei

O educatoare din Buzău are nevoie urgentă de sânge

O educatoare din municipiul Buzău are nevoie urgentă de sânge, după ce a fost diagnosticată cu leucemie acută. Sora ei a postat pe Facebook un apel către toți oamenii de bine, care pot și vor să ajute.

Daniela Mirică este educatoare la Grădinița Cu Program Prelungit Nr. 3 din Buzău. Din primul an în care a început să profeseze, și-a dedicat întreaga energie educării preșcolarilor, punând suflet în fiecare activitate desfășurată. Dascăl cu vocație, ea și-a atras rapid admirația și respectul părinților și al corpului profesoral, care astăzi îi sar în ajutor.

Totul a început după o vizită la medicul stomatolog și cu o sângerare care s-a oprit foarte greu. Medic experimentat, stomatologul i-a recomandat să își facă un set de analize, iar rezultatul a fost dezarmant.

Diagnosticată cu leucemie acută în seara zilei de vineri, Daniela Mirică a început o luptă pentru supraviețuire. Îi sunt alături rudele, prietenii, colegii, părinții copiilor pe care i-a educat cu atâta dragoste.

Trebuie să fie bine – nu există alt gând în acest moment -, însă pentru ca perioada critică să fie depășită, este nevoie de sânge. Apelul a fost făcut pe Facebook de Alina Mirică, sora Danielei.

Foto: facebook.com/Daniela Mirică

Potrivit textului postat pe Facebook, pacienta este internată la Spitalul Clinic Colentina, secția Hematologie 1. Toți cei care vor să doneze sânge o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti T. C. Nicolau (Strada Doctor Constantin Caracaș 2, București) sau la ORICE ALT CENTRU DE TRANSFUZII DIN ȚARĂ. (inclusiv cel de la Buzău).

Daniela Mirică are acasă doi copii, iar la grădinița de pe strada Bucegi, câteva zeci. Cu toții o așteaptă înapoi sănătoasă, ca să le fie din noua Doamna sau a doua lor mamă.

VA ROG REDISTRIBUITI

Pentru cei care pot dona sange:
E nevoie de sange grupa O1 Rh negativ. Puteti dona chiar și alte grupe, pentru a crea prioritate pe lista.
Donatiile se fac in cadrul Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti T. C. Nicolau (Strada Doctor Constantin Caracaș 2, București) SAU la orice alt centru din tara.
Va rog sa specificati ca donati pentru MIRICĂ DANIELA RODICA, internată la Spitalul Clinic Colentina, secția Hematologie 1.
IMPORTANT! Va rog sa ma anuntati dacă ați donat in numele ei si la care centru, pentru ca medicul sa facă cerere la centrul respectiv.
Mulțumim! 🙏” – Alina Mirică

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

  1. …problema e că dacă e injectată cu așa -zis -ul vax mRNA covid nu prea se mai poate face nimic!… chiar și sângele de la transfuzie dacă provine de la alt compostat e contaminat cu proteina spike sintetică . îmi pare rău !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button