Social

O fetiță de doi anișori are nevoie urgentă de ajutor!

Beatrice, o fetiță de numai doi anișori, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Micuța a fost diagnosticată cu o boala rară numită „CAVERNOM PORTAL” și are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a strânge suma de 45.000 EURO. Burtica lui BEATRICE crește de la o zi la alta si în orice moment poate face hemoragie internă.

Imediat după lansarea apelului, comunitatea s-a mobilizat exemplar: Au fost făcute donații și un târg caritabil, însă în continuare este nevoie de ajutor pentru a se ajunge la suma de 45.000 de euro, una prea mare pentru familia greu încercată..

Într-o astfel de situație realizezi ceea ce este cu adevărat important în viață! 😞

Diana Maria Ciornoschi mi-a fost colegă de facultate, colegă de cameră, apoi prietenă! În cei 3 ani de facultate am împărțit momente frumoase și momente mai puțin frumoase! Dar ce este important este faptul că am rămas prietene și după facultate! Noi am avut un grup ce nu s.a destrămat după cei 3 ani de facultate. Alături de Baciu Anka Symona, Stefania Cuțitei și MihaElla Cristea am reușit să strângem și mai multe amintiri frumoase!

Împreună putem aduce pe chipul micuței Beatrice zâmbetul pe care orice copil de vârsta ei trebuie să-l aibă.
Fac apel tuturor prietenilor să ajute după posibilitatea fiecăruia, puțin cu puțin ajungem la suma de care Beatrice are nevoie, iar prietenilor virtuali, orice SHARE contează !
ÎMPREUNĂ REUȘIM ! 💕🙏

BEATRICE a fost diagnosticata cu o boala rară numită „CAVERNOM PORTAL” și are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a strânge suma de 45.000 EURO. Burtica lui BEATRICE crește de la o zi la alta si în orice moment poate face hemoragie internă. Vă implorăm să o ajutați pe micuta (orice suma este binevenita).
DONAȚII se pot face:
👉 CONT LEI: RO95 RZBR 0000 0600 1770 4093 – Ciornoschi Maria Diana
👉 CONT EURO: RO83 RZBR 0000 0600 2189 8589 – Ciornoschi Maria Diana
👉 ADRESA unde poate fi gasita familia: ADÂNCA (Dâmbovița), strada calea Ploiești, nr. 79 (Donatii se pot face si acasa)
👉 Paypal: [email protected]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: