Economic

O frizerie de 40.000 de euro s-a deschis în Buzău (foto)

Tânărul Cristian Anghel a adus la Buzău House of Barbers, frizeria în valoare de 40.000 de euro ce presupune un cu totul alt concept de business, cu un desing estetic și tehnic impecabil. Frizeria se află în Galleria Mall și își așteaptă clienții cu servicii și produse high-class și cu o reducere de 50%, până pe data de 15 iulie.

De îndată ce pășești în House of Barbers înțelegi că este mai mult decât o frizerie obișnuită. Salonul redefinește aspectul masculin prin cele mai noi metode și servicii de styling, dar și printr-o echipă profesională, tânără, și dornică de a muta munții din loc.

Inaugurarea a avut loc pe data de 14 iunie, iar primele impresii au fost definitorii pentru viitorul care i se prevede noului salon. Reprezentanții săi au adoptat un nou concept estetic atât din punct de vedere vizual, cât și la nivel de practicabilitate, care a atras deja atenția multor oameni

Totodată au fost lansate numeroase alte beneficii, pe lângă serviciile de calitate: Abonamentele Gold și Platinum, care se bucură de mult interes, deoarece transformă vizitele la House of Barbers într-un obicei zilnic, ajută abonații să-și păstreze un look proaspăt și elegant, și pot fi folosite în toate locațiile salonului (vor fi deschise mai multe sedii pe lângă cel din București de-a lungul timpului, Buzău fiind printre primele ce fac parte din extindere).

Abonamentele au prețuri mai mult decât accesibile:

      • Pachetul PLATINUM: costă 840 RON/6 LUNI sau 1400 RON/AN

Beneficii: Spălat, Tuns Barbă, Spălat Barbă, Styling, Masaj Capilar

(vizite nelimitate și -10% discount la alte servicii)

      • Pachetul GOLD: costă 300 RON/6 LUNI sau 540 RON/AN

Beneficii: Tuns, Spălat, Styling, 1 vizită/lună

Persoană de contact: Cristian Anghel, proprietar House of Barbers

Tel. 0725159795

Email: [email protected]

Galleria Mall Buzău, Buzău

www.houseofbarbersbuzau.ro / Site principal: www.houseofbarbers.ro

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!