Știrile zilei

O librărie din Buzău s-a mutat în casă nouă!

Un nou anotimp, o nouă imagine pentru Alexandria Librării din Buzău:  începând de joi, 5 decembrie 2019, ora 12.00, ne puteți găsi în strada Ostrovului numărul 1(6), în clădirea Romtelecom (fosta Poștă).

Noul spațiu este mai generos în ceea ce privește compartimentarea diferitelor zone de interes din librărie, este mai primitor și în același timp dinamic, pentru a oferi tuturor celor care ne calcă pragul un mix funcțional și operațional între open space și amenajarea rafturilor, mai ales pentru a pune în evidență segmentul carte.

Și pentru ca bucuria revederii să fie și mai mare, v-am pregătit numeroase surprize și pentru cei mici, și pentru cei mari!

În ziua deschiderii, începând cu orele 12.00, v-am pregătit un maraton de caricaturi și portrete gratuite! L-am provocat pe talentatul artist plastic Ovidiu Ambrozie Bortă BOA la un adevărat maraton caricaturistic. Artistul vă așteaptă în librărie să aștearnă zâmbete cu buze, în creion, pe colile de hârtie. Desenele (caricaturi sau portrete, după placul “mușteriilor”) vor fi dăruite gratuit „protagoniştilor”.

Pentru părinții și bunicii care au început deja goana după cadoul perfect, am pregătit cea mai specială ofertă a iernii: toate jucăriile, dar absolut toate jucăriile sunt la jumătate de preț! EXCLUSIV în Alexandria Librării.

Mai mult, împătimiții de carte se vor bucura să afle că sute de titluri de la cele mai importante edituri sunt la reducere sau beneficiază de promoția 2+1 gratuit. Nu-i așa că de-abia aștepți să te reîntorci printre rafturile pline cu cărți?

Vă așteptăm în noul spațiu, unde vom continua să organizăm lansări de carte, muzică, dezbateri, mese rotunde, cu aceeași însuflețire și căldură ca și până acum. Conceptul Alexandria Librării este original prin oferta variată de carte, prin atmosfera deosebită şi layout-ul modern al librăriilor, prin organizarea de evenimente care susţin adevărata cultură și elită românească.

Programul de funcționare în noul spațiu va fi următorul: de luni până vineri de la ora 08.00 până la ora 20.00, sâmbăta de la ora 09.00 până la 17.00, iar duminica vă stăm la dispoziție de la ora 10.00 până la ora 14.00.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close