Sport Știrile zilei

O mândrie buzoiană cu numele Marina BABOI

Sportiva buzoiancă Marina Andreea Baboi, în vârstă de 17 ani, a devenit sâmbătă campioană balcanică la proba de 100 de metri plat, cu o performanță greu de egalat. Marina îşi adaugă astfel în palmares cel de-al doilea titlu de campioană balcanică, titluri la care se mai adaugă încă unul de vicecampioană balcanică şi două medalii de bronz balcanice.

Tânăra atletă, legitimată la LPS, antrenată de Gabriel Nicolau, a câștigat sâmbătă seară, la Krusevac, în Serbia, titlul de campioană balcanică de cadete la 100 de metri plat, cu o performanţă de excepţie, 11.93 s, sinonimă cu cel mai bun timp din carieră. Timpul obţinut la Krusevac îi consolidează Marinei poziţia de lider naţional în acest an al tineretului, junioarelor mari şi cadetelor în proba de 100 de metri plat.

Pentru Marina Baboi urmează acum participarea la Campionatul European de cadeţi, de la Tbilisi, din Georgia, din perioada 12-14 iulie. Sportiva buzoiancă se pregătește acum la Poiana Bra­șov, împreună cu lotul național de cadeți.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5