Știrile zilei

OFICIAL: Referendumul de unire a Buzăului cu Ținteștiul a fost respins

Este oficial: Referendumul pentru unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești nu va fi validat, deoarece nu a fost atins pragul electoral de 30% necesar în ambele localități.

Conform regulamentului, toate cele 80 de secții amenajate în Buzău și cele două secții din Țintești s-au închis la ora 23:00. Dacă la Țintești pragul electoral a fost depășit cu mult, la Buzău nu au ieșit la vot decât 11.159 alegători, adică 10,68% din totalul votanților.

În urmă cu puțin timp, primarul Constantin Toma a postat pe Facebook următorul mesaj:

Dragi buzoieni,
Respect decizia dumneavoastră de a nu uni municipiul Buzău cu comuna Țintești!
Dar, indiferent de acest rezultat, cred cu tărie că un vot pozitiv ar fi dat o șansă mult mai mare unui Buzău de top, în România.
Începând de mâine, împreună cu echipa mea, vom munci, ca și până acum, să vă îmbunătățim viața de zi cu zi și să identificăm și să derulăm cât mai multe proiecte ce pot schimba în bine viitorul orașului nostru.
Ca primar, nu cred că este suficient să fiu doar un bun gospodar, ci să am inspirația, viziunea și energia pentru a asigura un viitor cât mai bun Buzăului.
Mulțumesc din tot sufletul buzoienilor ce și-au sacrificat timpul lor pentru a veni la vot, crezând, ca și mine, în acest proiect!
Dar, în continuare, țin să vă asigur că voi rămâne același primar al tuturor buzoienilor, motivat să schimb lucrurile în bine.
Doamne ajută-ne!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. pacat, din ce-am discutat in stanga si-n dreapta…concitadinii s-au speriat ca banii comunitatii se vor duce masiv spre Tintesti si strazile noastre vor ramane tot vraiste. Eu am votat dar niciun vecin de-al meu din Titulescu(23 August) nu a vrut. Macar o strada din tot cartierul daca s-ar fi reabilitat….asta e, pacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: