Politică

(P) Vizită de succes la Vadu Pașii: Planuri ambițioase prezentate de echipa PSD

Ieri, comuna Vadu Pașii a fost gazda unei vizite importante din partea echipei PSD, care a avut ocazia să interacționeze direct cu cetățenii. În cadrul întâlnirii, au fost prezentate planurile ambițioase ale candidaților PSD, menite să continue dezvoltarea și să asigure prosperitatea localității.

Primarul Gheorghe Firon, un lider recunoscut pentru eforturile sale de a aduce progres în Vadu Pașii, și-a exprimat hotărârea de a continua această misiune. „Avem cea mai bună echipă pentru Vadu Pașii și suntem pregătiți să continuăm toate proiectele asumate,” a declarat acesta, încurajând cetățenii să participe la votul din 9 iunie și să susțină echipele PSD pentru a asigura dezvoltarea și continuarea modernizării comunei Vadu Pașii.

La rândul său, președintele PSD Buzău, candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Lucian Romașcanu, a postat pe pagina sa de Facebook despre interacțiunea cu cetățenii: „Ieri am avut plăcerea de a vizita comuna Vadu Pașii și de a interacționa direct cu cetățenii acestei frumoase comunități. Le-am prezentat planurile noastre ambițioase pentru viitor și am ascultat cu atenție nevoile și sugestiile lor.

Primarul Gheorghe Firon, cel care a adus dezvoltarea și prosperitatea în comuna Vadu Pașii, este hotărât să continue, cu votul Dvs., această misiune.

Alături de noi au fost și actualul președinte al Consiliului Județean, dl. Petre Emanoil Neagu, precum și primarul Mun. Buzău, dl. Constantin Toma.”

Întâlnirea a fost un prilej excelent pentru a sublinia importanța colaborării dintre autorități și cetățeni în vederea dezvoltării locale. Echipa PSD Buzău rămâne angajată să lucreze în beneficiul comunității și să continue proiectele care aduc îmbunătățiri tangibile în viața locuitorilor din toate comunele județului.

La Vadu Pașii au fost prezenți și primarul Municipiului Buzău, Constantin Toma, actualul președinte al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, vicepreședintele CJ Buzău, Adrian Petre și deputatul Romeo Lungu.


Comandat de: Partidul Social Democrat Buzău

Executat de: S.C. NOVEMBER MEDIA SRL – portal www.reporterbuzoian.ro

Cod atribuit de AEP: 21240002

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

5 Comments

 1. Gheorghe Firon nu este cel care l-a bătut pe „marele” ziarist buzoian care i-a prins la grătar în pandemie?

 2. Ia fiti atenti ce va pregateste acest (ne)vizionar, acest luceafar al viitorului de (h)aur, vectorul modernismului, apostolul bolsevismului, regele falimentului si voinicul rapus de examenul de treapta :

  https://www.c40knowledgehub.org/s/cities-race-to-zero-public?language=en_US

  In lista aia (dar si pe harta) apare si oraselul nostru, mun’cipiu’ Buzau.

  Acest individ s-a si ne-a angajat ca pana in 2040 Buzaul sa fie neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. In esenta este o imbecilitate dar sa nu ne sfiim, cetateanul este artist la capitolul asta.
  Faceti ceva cercetare inainte sa puneti stampila pe „raul cel mai mic”, „cel ce a facut ceva pentru oras”, si alte asemenea imbecilitati folosite pentru a-l valida pe acest execrabil manager.
  Parafrazand pe cineva, a lauda primarul care a asfaltat cu bani publici e ca si cum ai multumi bancomatului ca ti-a dat salariul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button