Știrile zilei

Panică la Merei | Au fost chemați jandarmii

Populația din zona Mereiului a fost avertizată, astăzi, printr-un mesaj RO-ALERT, cu privire la pericolul apariției unui urs care a atacat deja animaele de la o fermă. Astăzi, sălbăticiunea și-a făcut din nou apariția în sat, în căutare de hrană.

Potrivit Șansa News, ursul s-a întors astăzi aproape de locul în care, luni seară, ucisese mai multe oi și capre. Oamenii au sunat la 112 pentru a cere ajutor, iar în scurt timp ar fi fost emis un mesaj RO-ALERT.

Din cazau pericolului, localnicii au fost informați să evite zona. Ulterior, mai multe echipe alcătuite din jandarmi, vânători și angajați ai primăriei au fost mobilizate imediat în zonă. Ursul nu a mai fost găsit.

Este deja a doua oară când ursul atacă în satul Valea Puțului, din comuna Merei la nici trei kilometri distanță de primărie. Acum două nopți, ursul înfometat a coborât din pădure și a atacat animalele crescute de un localnic în gospodăria sa de la marginea satului. Patru animale au pierit atunci sub colții fiarei.

One Comment

  1. Daca omul merge in padure, da nas in nas cu ursul iar ursul il trimite la cele vesnice, ne spunem toti „pai e normal, ce cauta in padure?”.
    Dar daca ursul vine in sat/oras si da nas in nas cu omul ar trebui sa se nasca intrebarea „de ce nu-l impuscam?”. Pe urs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button