Știrile zilei

VIDEO: Panică pe Unirii! | Un tânăr beat mort a avariat cinci mașini

Distracție încheiată prost pentru un tânăr de 24 de ani, din Tisău, care a reușit să avarieze cinci mașini după ce s-a urcat băut la volan și a luat la țintă autovehiculele parcate pe Bulevardul Unirii. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că bărbatul se afla în avansată stare de ebrietate. 

Aventura temerarului șofer s-a consumat azi-noapte, în jurul orei 01:00, pe Bulevardul Unirii din municipiul Buzău. Băiatul, care se afla în mașină cu încă un prieten, circula dinspre Biblioteca Județeană înspre Mc Donald’s în momentul în care n-a mai putut să țină volanul drept, a părăsit banda și a izbit patru mașini parcate în spic pe partea dreaptă a drumului.

Cursa nebună s-a încheiat la câteva zeci de metri distanță de locul impactului, autoturismul tânărului rămânând avariat pe mijlocul drumului.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1.09 la mie. Pe durata cercetărIlor, el a fost băgat în mașina poliției și transportat ulterior la spital, pentru recoltarea de probe biologice. Lui i se va întocmi dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Bușitura i-a trezit pe locatarii blocurilor din zonă. Cei mai ghinioniști și-au găsit mașinile avariate și trebuie să se îndrepte acum către șoferul vinovat pentru recuperarea pagubelor, deoarece asiguraratorul acestuia nu îi va despăgubi, evenimentul producându-se pe fondul consumului de alcool.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button