Știrile zilei

Parc de dezmembrări din Vernești, reparații GRATUITE pentru mașinile de intervenție

Un parc de dezmembrări auto din localitatea Vernești se alătură cu generozitate listei agenților economici implicați în lupta contra pandemiei de COVID-19.

Astăzi, reprezentanții AUTOTEST 2006 au anunțat că vor reparat gratuit vehiculele utilizate de către instituțiile aflate în prim planul acțiunilor de combatere a pandemiei și de menținere a siguranței cetățenilor.

„Este important ca, mai ales în această perioadă, să rămânem cu toții strâns uniți și să îi sprijinim pe cei care pun siguranța noastră mai presus decât pe a lor. Fie că vorbim despre pompieri, polițiști, jandarmi, angajați ai ambulanței, fie despre cadrele sanitare din spitale, ne oferim să le reparăm mașinile gratuit, pentru a lua măcar o mică parte din greutate de pe umerii lor.”, a transmis Toni Ionescu, patronul service-ului de pe la intrarea în Vernești.

Pentru a beneficia de reparațiile gratuite, reprezentanții instituțiilor implicate în lupta împotriva Covid-19 trebuie doar să apeleze urmatorul număr de telefon: 0768 015 015.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button