CulturăEducaţie

Părintele Constantin Necula, conferință la Buzău cu tema „Tinerii pe calea căutărilor” | Intrare liberă

Luni, 27 februarie, începând cu ora 18.00, în Amfiteatrul Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” din Buzău va avea loc conferinţa „Tinerii pe calea căutărilor”. La evenimentul organizat cu prilejul săptămânii „Școala Altfel”, în colaborare cu Parohia “Sf. Dumitru” – Buzău şi Editura Agnos din Sibiu, va participa și părintele Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie din Sibiu. Intrarea este liberă.

Cu acest prilej va fi lansată cartea Zâmbetul sfinţilor, file de pateric rural-urban contemporan, al cărei autor este Pr. Romeo Ene, profesor de religie la colegiul buzoian şi slujitor la Parohia “Sf. Dumitru” din Buzău.

Părintele Constantin Necula este cunoscut, ascultat şi iubit atât pentru activitatea sa în mediul on-line, cât şi pentru felul cum reuşeşte să comunice cu tinerii. Îndrăgitul preot participă la numeroase emisiuni de radio şi televiziune, este autor a 65 de cărţi şi a susţinut peste 250 de conferinţe în ţară şi străinătate.

La conferință participă și pr. prof. Marius Ciobotă de la Parohia Broşteni Buzău. Intrarea este liberă, iar accesul în amfiteatrul Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” se va face începând cu ora 17.00.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Tot respectul pentru acest om care spune lucrurilor pe nume , urmaresc cu interes fiecare conferinta sau fiecare articol care este pe internet despre dansul . Tot respectul pentru vorbele frumoase !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: