Politică

PAȘTELE POLITICIENILOR: Aleșii buzoieni petrec sărbătorile acasă, în sânul familiei

Dacă sărbătorile de iarnă i-au purtat pe politicienii buzoieni pe meleaguri străine, Paștele îi va prinde pe aleșii noștri acasă, în bIGIU-9sânul familiei, departe de destinațiile exotice de pe mapamond.

Anul acesta, președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, va petrece Paștele acasă, alături de cei dragi: „Ca în fiecare an, voi petrece Paștele acasă, în sânul familiei. Este un moment în care trebuie să ne aducem aminte de tradiții, să fim alături de cei dragi și de prieteni, cu înțelegere și liniște”, a precizat liberalul.

Tot acasă va sta de Paște și primarul Constantin Boșcodeală, care a făcut un obicei din a rămâne în orașul pe care îl administrează în perioada sărbătorilor pascale. De altfel, Constantin Boșcodeală merge de ani buni la slujba învierii, la o biserică din municipiu.

Senatorul UNPR Constantin Popa nici nu concepe să plece de acasă de Paște: 970383_220938324740584_1900849694_n„Învierea Domnului este un reviriment spiritual pentru întreaga creștinătate. Și unde poate fi simțită această primenire sufletească dacă nu în sânul familiei, alături de oamenii dragi din viața fiecăruia dintre noi?”, ne-a transmis senatorul buzoian.

Deputatul PSD, Marcel Ciolacu, va lua lumină în noaptea de Paște tot de la o biserică din municipiul Buzău, pentru ca duminică, să ia masa alături de familia sa: „Ziua de Paște este în fiecare an un prilej să fiu acasă, lângă cei dragi. Duminică este și ziua tatălui meu, așa că, vom sărbători în familie”

Și ministrul pentru Relația cu Parlamentul, deputatul de Buzău Eugen nicoliceaNicolicea va sărbători Sfintele Pasti acasă. Acasă la Turnu Severin, pentru că acolo locuiește familia sa, UNPR-istul diind originar din Mehedinți.

Întorși din minivacanța de Paște, politicienii buzoieni vor intra imediat în febra alegerilor europarlamentare. Pe 25 aprilie se dă oficial startul campaniei electorale pentru alegerile europene ce vor avea loc o lună mai târziu.

 

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close